Spring til indhold

Elevrådsvalg i februar 2023

Et år er gået siden sidste valg - og elevrødderne har nu siddet et år. Mange vil gerne stille op igen, og det kræver valgplakater og gode valgløfter, hvis man vil ind i elevrådet
01.02.2023

På St. Merløse Skole sidder elevrådet for et år ad gangen, undtaget de nye 0. klasser, der starter efter efterårsferien. De er ikke på valg nu.
6. klasserne bliver også siddende skoleåret ud og har derefter mulighed for at fortsætte i elevrådet på Tølløse Skole.

Men i 2.M er der kamp om pladserne. Se bare de flotte valgplakater!

 

Der er budskab som: "Jeg vil kæmpe for, at alle har det godt", "Jeg vil kæmpe for, at mobning ikke er en ting mere her" og "Jeg vil kæmpe for, at de store ikke driller" derudover er der flere, der vil kæmpe for blandt andet flere håndbolde, stikbolde, baskebolde, busture og barbier. Der er flere klasser, hvor alle elever stiller op til elevrådet.

Valgfest

Valget foregår anonymt, og alle har tre stemmer. Man stemmer på dem fra sin egen klasse - og man må gerne stemme på sig selv. Stemmerne tælles op på kontoret i al fortrolighed. Fredag er der valgfest, hvor vi fejrer det nye elevråd, der det næste års tid får indflydelse på både budget, planlægning af arrangementer og derudover skal være med til at sætte vigtige emner på dagsordenen, som både skal diskuteres i klasserne og på tværs af klasserne i elevrådet.

Se alle valgplakaterne her: 

 

 Feedback

Sidst opdateret

02.02.2023

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Børnenes Skole - frihedsforsøget

Hvordan gør vi?

Følg St. Merløse Skole på Facebook