Spring til indhold

Nyt fra St. Merløse

Her kan du læse lidt om, hvad der sker på St. Merløse Skole
Elevrådsvalg 2024

Så var der valg!

Der var igen i år valgplakater, valgløfter og mærkesager. Nogle holdt endda valgtaler. I år var der hele 60 procent af skolens elever, der stillede op - og vi gætter på, at alle elever afgav deres stemme.

Juledøre i december

Traditionen tro er elevrådet dommerkomite på juledørene. Der bliver ikke sparret på noget - hverken kreativitet eller farver og fantasi. Så er det heldigt, at de igen i år er lavet af genbrugsmaterialer.

Emneuge om Verdensmål

I uge 47 & 48 afholdt vi skoleårets første emneuger, hvor vi har arbejdet med FN's verdensmål. Ugerne har stået på genbrug, bæredygtighed og byttebazar

Sommerfest den 15. juni 2023

En dejlig sommerfest blev afholdt på St. Merløse Skole torsdag den 15. juni. Der var boder, aktiviteter, sjov, leg og masser af glade børn og voksne. På. St. Merløse Skole elsker vi de store sociale arrangementer, hvor vi får lov at vise vores skole frem for forældre, søskende og resten af byen.

Affaldsindsamling i St. Merløse

Den 24. marts var hele skolen samlet for at deltage i Danmarks Naturfrednings nationale affaldsindsamling. Der blev samlet plastik, metal, slikpapir, cigaretskodder, flasker, dåser og meget andet. Skolen er med til at vise, hvordan vi bør behandle vores natur - og selvfølgelig holde vores by ren og pæn.

Elevrådsvalg i februar 2023

Et år er gået siden sidste valg - og elevrødderne har nu siddet et år. Mange vil gerne stille op igen, og det kræver valgplakater og gode valgløfter, hvis man vil ind i elevrådet. På St. Merløse Skole er børnene med i elevrådet fra 0. klasse, og de lærer om medbestemmelse, demokrati og indflydelse - helt fra starten af skolegangen.

Go' Stil er tilbage

Nu har vi igen fået gang i Go' Stil, hvor frivillige 5. klasser står for aktiviteter og lege for resten af skolen i 12-pausen. De store børn fra 5. klasse, der selv har meldt sig til Go' Stil er med til at skabe større trivsel blandt de mindre elever. Derudover bliver de store dygtige til at stå for lege, sørger for at regler bliver overholdt og være forbilleder for de mindre elever.

En tur i lufthavnen og ud i verden

I den seneste uge har St. Merløse Skole haft temauge, der havde titlen OmVerden. Forældrene har sammen med personalet sat sig for, at alle skal blive klogere på de forskellige traditioner, religioner, mad, kulturer og kunst der er repræsenteret på skolen.

Café Bogglad - kom og læs

Mandag den 19. September var der indvielse af Café Bogglad i SFO'en, hvor forældre og søskende kunne komme og se caféen og alle de fine bøger. Eleverne har selv indrettet caféen, lavet bogmærker, malet og udviklet koncept for bog-udlån.

Velkommen til et nyt skoleår på St. Merløse Skole

Glade voksne og børn mødtes efter en dejlig, velfortjent sommerferie til første skoledag.
Det nye skoleår blev igen danset ind til boogie woogie, og så sang vi en ny-komponeret første skoledagssang. Vi glæder os til det kommende skoleår og de mange spændende aktiviteter, vi har planlagt. Læs mere her.

Miniby

I den seneste uge har der været projektuge på St. Merløse skole. Hele skolen har været forvandlet til Miniby med virksomheder, travlhed og samvær.
Der har været jobs til alle, bank, penge, skønhedssalon, krea-værksted, træningscenter (legejungle), avis, cykelværksted, café og meget mere. Der er udbetalt løn og de hårdt tjente mini-brugs $ er brugt i byens butikker

Den store cykel-slange

I anledning af, at Tour de France kommer til Holbæk Kommune havde St. Merløse skole planlagt en stor gul cykelslange, hvor alle elever skulle cykle 🚲🚲🚲🚲

Valgfag - forældrerunden

På St. Merløse Skole har eleverne valgfag hver mandag og tirsdag over middag. I denne omgang har forældrene været med inde over indholdet - og er endda også med til nogle valgfag.

En inspirationstur med skolerne i Holbæk Kommune

Torsdag den 28. april var alle skoler i Holbæk Kommune samlet på Svinninge Skole. Der skulle videns- og erfaringsdeles omkring frihedsforsøget og Børnenes Skole. Alle skolerne havde en stand, hvor man kunne høre om de aktiviteter, der sker i forbindelse med Børnenes Skole. Og sikke en fest!

Kulturarrangementer i lokalområdet

Vil du være med til at planlægge kulturelle arrangementer sammen med skolen, lokalområderne, de unge og/eller alle interesserede? Projekt OMverden samler frivillige, idéer og input til at få mere kultur til Stestrup, Ugerløse og St. Merløse.

Forfatterbesøg

I sidste uge havde vi besøg af forfatteren Salina Schjødt Larsen, der med sine over 75 udgivne bøger skriver i flere genre. 

En festdag på St. Merløse Skole

Onsdag den 23. marts holdt elever, lærere og pædagoger åbent hus på St. Merløse Skole. Det var en dag for forældre, søskende, bedsteforældre og alle, der var interesserede i at se skolen efter ombygningen tilbage i 2020

Den Store Bagedyst

Mandag og tirsdag blev der afholdt Den Store Bagedyst på valgholdene i Bagning. De inddelte hold konkurrerede indbyrdes om at lave de flotteste, mest velsmagende og velafbagte kager.

Åbningsfest på St. Merløse Skole den 23. marts

Elever og personale inviterer forældre, søskende og andre nysgerrige til fest på skolen den 23. marts mellem 15.00-17.00.

 

Nyt fra Elevrådet

På det seneste elevrådsmøde var der legeplads på dagsordenen. Skolen får en "kvalmegynge" - vi skal bare finde ud af, hvor den skal hænge.Feedback

Sidst opdateret

09.03.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson