Spring til indhold

Velkommen til St. Merløse og Ugerløse skole

"Vi ønsker at bidrage til at (ud)danne vores børn, så de drives af nysgerrighed, tør stille spørgsmål og eksperimentere samt udvise respekt og forståelse for andre."

Skolerne i St. Merløse og Ugerløse er sammen som én skole. Vi er beliggende i to sydlige byer i Holbæk Kommune - St. Merløse og Ugerløse.

På vores to landsbyskoler er vi i alt ca. 200 elever og ca. 35 medarbejdere.

Begge skoler har årgange fra 0.-6. klasse.

Vi er et dedikeret lærer- og pædagog-kollegie, som arbejder tæt sammen og hjælper hinanden, både på de enkelte afdelinger, og på tværs af de tre skoler. Vi har et uformelt og humørfyldt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til kreative tanker.

Skolerne er en vigtig del af det lokale liv, og vi er sammen med dagpleje, vuggestue, børnehave, svømmebad, sportsforeninger, kirke, handelsliv og erhverv med til at skabe liv i byen - man bakker op og bruger skolens faciliteter i mange sammenhænge og forældre er meget velkomne til at arrangere kulturelle arrangementer i skolernes lokaler.

Skolen er en del af frihedsforsøget

Vi er meget optagede af at inddrage alle nysgerrige børn, forældre og lokalområdet i vores fælles skole. Dette især i forbindelse med Frihedsforsøget - Børnenes skole, hvor vi i tre år er giver stor frihed til at afprøve børnenes, forældrenes og medarbejdernes mange ideer, således at skoletiden og fritiden bliver mere spændende og varieret, bliver sjovere og dermed mere lærerig.

Du kan læse og se mere her på siderne eller direkte på Børnenes Skoles hjemmeside:

Børnenes Skole

Elevinddragelse

På de to skoler har vi både lokale elevråd og et fælles elevråd. Fra skolestart deltager børnene i elevrådet og lærer at indgå i et demokratisk fællesskab. Elevrådet trænes i det repræsentative demokrati, hvor de får dagsorden som de snakker om i klasserne.

Forældreinddragelse

På St. Merløse og Ugerløse Skole tror vi på reel inddragelse og reel samskabelse. I skolebestyrelsen samarbejder alle, der har lyst til at skabe en god skole i vores lokale områder. Det kan være elever, forældre, personale, lokale interesserede, politikere - kun fantasien sætter grænser.

Skolebestyrelsen er en fast del af udviklingen af skolen og en helt naturlig samarbejdspartner i vores daglige udviklingsarbejde.Feedback

Sidst opdateret

05.01.2024

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Kontakt

Jimmi Salkvist

Skoleleder
St. Merløse og Ugerløse Skole
Telefon: 72 36 71 75
E-mail: jimsa@holb.dk

Kontakt

Pia Engel Pedersen

Pædagogisk leder
St. Merløse Skole og SFO
Telefon: 72 36 23 32
E-mail: piaep@holb.dk

Børnenes Skole - frihedsforsøget