Spring til indhold

En tur i lufthavnen og ud i verden

I den seneste uge har St. Merløse Skole haft temauge, der havde titlen OmVerden. Forældrene har sammen med personalet sat sig for, at alle skal blive klogere på de forskellige traditioner, religioner, mad, kulturer og kunst der er repræsenteret på skolen.
14.10.2022

En mangfoldig skole
På St. Merløse Skole er repræsenteret 15 forskellige nationaliteter. Vi valgte syv lande, som vi gerne ville blive klogere på. Eleverne blev hver delt ud på et land, som de så lærte en masse om. De lavede eksempelvis mad fra landet, hørte historier og undersøgte geografien og kulturen.

Der klargøres
 

Flyet lettede kl. 16:50
Torsdag eftermiddag og aften var alle forældre og byboere inviteret en tur i St. Merløse Lufthavn. Der var sikkerhedskontrol, billetter og rejseguides. Lidt turbulens og flinke stewarder og stewardesser med det rette udstyr.

Tusind tak til alle forældre

Sikke en fantastisk opbakning fra forældrene især. Det har været helt overvældende at se, hvor meget engagement og hjælp, vi har fået fra vores forældre fra de forskellige lande. 

På rejse i syv lande 
Forældre, søskende og alle andre rejste rundt i de forskellige lande. I hvert land fortalte børnene om, hvad de havde lært, der blev vist videoer, fortalt myter og ikke mindst fik alle lov at smage på de forskellige landes særlige mad.

I Afghanistan har børnene samarbejdet med en skole i Kabul, hvor de har sammenlignet vores skole med deres skole. Skolen i Kabul har fået billeder fra vores skole, som de skal arbejde med.

Norge

Moldova

Afghanistan

 Tyrkiet

Polen

 Italien

Somalia

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

01.11.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson