Spring til indhold

Om skolen

Ugerløse Skole er fra omkring 1900, og har gennem tiden været et vigtigt samlingspunkt og bindeled for byen og egnen omkring Ugerløse.

Skolen er en hyggelig lille landsbyskole, som ligger centralt placeret i byen midt imellem kirken, Brugsen, børnehaven og svømmebadet.

Du er meget velkommen til at kontakte skolens leder, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem. 

Traditioner og historie er vigtige værdier på Ugerløse Skole. Vi er en gammel skole med gode gamle traditioner; noget som vi også værner om i hverdagen på Ugerløse Skole. Hvis du vil dykke mere ned i historien, kan du læse mere på følgende links.

Læs mere om Ugerløses lokalområdes historie her:

Lokalhistorie i Ugerløse

Læs om Ugerløse Skoles historie

Erindringer om Ugerløse Skole

Frihedsforsøget - Børnenes Skole

Vi er meget optagede af at inddrage alle nysgerrige børn, forældre og lokalområdet i vores fælles skole. Dette især i forbindelse med Frihedsforsøget - Børnenes skole, hvor vi i tre år er givet stor frihed til at afprøve børnenes, forældrenes og medarbejdernes mange ideer, således at skoletiden og fritiden bliver mere spændende og varieret, bliver sjovere og dermed mere lærerig.

En gammel skole - på den gode måde

Ugerløse Skole er vi knyttet til nogle klassiske værdier. Vi er en gammel skole, og det vil vi gerne værne om, så vi har eksempelvis stadig et bibliotek med rigtige bøger, sofaer og mulighed for at opholde sig, og eleverne nyder at kunne bruge biblioteket. Vi har et originalt sløjdlokale og madkundskabslokale, og vi har bevidst valgt at bibeholde lokalerne som de var - selvfølgelig med nødvendig fornyelse. Vi er ikke blevet overhalet af digitaliseringen, men har fået integreret vores egne traditioner i nutidens skole.

Eleverne siger om skolen

“På skolen er der et kæmpe sammenhold. Skolen har en perfekt størrelse. Den er ikke for stor og den er ikke for lille. Det er dejligt, at man kender alle på skolen - også de små”

“Lærerne er søde og hjælpsomme”

“Ugerløse Skole er god, fordi man har gode venner, gode lærere og en god legeplads man kan bruge i de lange frikvarterer”Feedback

Sidst opdateret

21.03.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Børnenes Skole - frihedsforsøget

Kontakt

Ugerløse Skole og SFO

Skoleleder: René Bojsen
Telefon: 7236 5968
E-mail: renbo@holb.dk