Spring til indhold

Om skolen

Ugerløse Skole er fra omkring 1900, og har gennem tiden været et vigtigt samlingspunkt og bindeled for byen og egnen omkring Ugerløse.

Skolen er en hyggelig lille landsbyskole, som ligger centralt placeret i byen midt imellem kirken, Brugsen, børnehaven og svømmebadet.

Du er meget velkommen til at kontakte skolens leder, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem. 

Læs mere om Ugerløses lokalområde her: https://historie.ugerlose.dk/ og om Ugerløse Skoles historie her: https://historie.ugerlose.dk/driftige-personer/frk-jensens-erindringer/ugerlose-skole/ 

Frihedsforsøget - Børnenes Skole

Vi er meget optagede af at inddrage alle nysgerrige børn, forældre og lokalområdet i vores fælles skole. Dette især i forbindelse med Frihedsforsøget - Børnenes skole, hvor vi i tre år er givet stor frihed til at afprøve børnenes, forældrenes og medarbejdernes mange ideer, således at skoletiden og fritiden bliver mere spændende og varieret, bliver sjovere og dermed mere lærerig.

Eleverne siger om skolen

“På skolen er der et kæmpe sammenhold. Skolen har en perfekt størrelse. Den er ikke for stor og den er ikke for lille. Det er dejligt, at man kender alle på skolen - også de små”

“Lærerne er søde og hjælpsomme”

“Ugerløse Skole er god, fordi man har gode venner, gode lærere og en god legeplads man kan bruge i de lange frikvarterer”Feedback

Sidst opdateret

30.09.2021

Ansvarlig redaktør

Marie Korsgaard Stange

Børnenes Skole - frihedsforsøget

Kontakt

Jonas Vad

Skoleleder 
Ugerløse Skole og SFO
Telefon: 72 36 59 68
E-mail: jvad@holb.dk