Spring til indhold

Hvad sker der på Stestrup Skole

Her kan du læse om, hvad der rør sig på Stestrup Skole. Vi vil gerne fortælle lidt om hverdagen, skolebestyrelse og elevråd - og hvad der ellers sker på skolen.
Stestrup Skole - nyt fra arbejdsgruppen

Stestrup Skoles fremtid på dagsordenen, når arbejdsgruppen mødes ca. én gang om måneden. Målet er at undersøge, hvordan elevgrundlaget kan øges, og derudover hvilke potentialer, der er i bygningerne - og hvordan vi kan forstå bæredygtighed af et lille skoletilbud.

Emneuge på Stestrup Skole

Overskriften var ”Militæret dengang og nu”, og ugen bød både på besøg fra en soldat, militær forhindringsbane, skydetræning, tur til København og meget mere.

God opbakning til "Åben Skole"

Mandag den 19. september var alle forældre og andre interesserede inviteret til at komme forbi og se Stestrup Skole. Der var underholdning, bespisning og skattejagt. Arrangementet blev til i forbindelse med, at skoleindskrivning for kommende 0. klasser åbner op 1. oktober 2022

Åben Skole den 19. september

Mandag den 19. september åbner vi skolen op fra 16:30-18:30 for kommende skolebørn og deres forældre. Alle interesserede i skolen er velkomne på denne eftermiddag.

Arbejdsgruppe om Stestrup Skole

Udvalget for børn og skole i Holbæk Kommune har besluttet at lave en arbejdsgruppe, der skal samarbejde om udviklingstiltag på Stestrup skole. Arbejdsgruppen skal være bredt repræsenteret med medarbejdere, ledere, lokalforum, foreningsliv, de faglige organisationer og udvalgsrepræsentanter.

En inspirationstur med skolerne i Holbæk Kommune

Torsdag den 28. april var alle skoler i Holbæk Kommune samlet på Svinninge Skole. Der skulle videns- og erfaringsdeles omkring frihedsforsøget og Børnenes Skole. Alle skolerne havde en stand, hvor man kunne høre om de aktiviteter, der sker i forbindelse med Børnenes Skole. Og sikke en fest!

Kulturarrangementer i lokalområdet

Vil du være med til at planlægge kulturelle arrangementer sammen med skolen, lokalområderne, de unge og/eller alle interesserede? Projekt OMverden samler frivillige, idéer og input til at få mere kultur til Stestrup, Ugerløse og St. Merløse.

Forældremøde på Stestrup Skole i februar

Den 22. februar 2022 samledes forældrene på Stestrup Skole til et forældremøde. Der var blandt andet ombygning på dagsordenen. Formålet var en god, åben og konstruktiv debat omkring fremtiden for Stestrup skole.

Mad og Snit

Eleverne på Stestrup Skole er ret vilde med det nye fag, Mad og Snit, hvor vi kombinerer praktiske værktøjsfag og madlavning.Feedback

Sidst opdateret

01.11.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Børnenes Skole - frihedsforsøget