Spring til indhold

Nyt om om Børnenes skole

Her kan du læse om vores arbejde med Børnenes skole. Tanker, ideer, processer og meget andet.

Børnenes Skole

Klik dig videre til børnenesskole.dk og læs mere om alt det spændende der foregår på Store Merløse Skole.

Hvad er Børnenes skole?

Udvalgte kommuner fik frihed til at gøre tingene på nye måder på en række velfærdsområder. Regler og rammer - både de nationale og de kommunale - skulle suspenderes. I stedet skulle ledere, medarbejdere og borgere sammen gentænke arbejdet og skabe bedre resultater.

Holbæk Kommune blev sammen med Esbjerg Kommune udvalgt på folkeskoleområdet, og i Holbæk Kommune har frihedsforsøget fået navnet Børnenes Skole - Frihed, Fællesskab og Faglighed.

I Holbæk Kommune er der fokus på at skabe noget helt nyt. Frihedsforsøget handler om frihed TIL noget nyt og ikke bare om frihed fra den ene eller den anden regel eller ramme.

For eleverne, forældrene, medarbejderne og lederne på de enkelte skoler, er det en mulighed for at skabe en skole, der passer til netop dem og det lokalområde, skolen ligger i.

Samtidig er der et stærkt fokus på, at ændringerne skal skabe bedre resultater for eleverne. De skal opleve større trivsel og lære mere. Samtidig skal de have en frihed til at præge hverdagen på deres skole.

 Feedback

Sidst opdateret

01.02.2023

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson