Spring til indhold

Den Store Bagedyst

Mandag og tirsdag blev der afholdt Den Store Bagedyst på valgholdene i Bagning. De inddelte hold konkurrerede indbyrdes om at lave de flotteste, mest velsmagende og velafbagte kager.
09.03.2022

Fra klokken 10.45 til klokken 13.30 var der fuld koncentration i Bageteltet, som denne gang var i skolekøkkenet på St. Merløse Skole. Eleverne måtte gerne måtte tage lidt frisk luft fra ovnene, når det blev nødvendigt, men der var ingen, der tog pauser. Alle var helt dedikerede til kagerne.

Eleverne havde fået et budget, de kunne handle for, og så havde de ellers frit spil indenfor tid og økonomi. De havde selv valgt temaerne, der på det ene hold var fødselsdag og det andet var gys.

Om mandagen var det forældre, der skulle dømme kagerne. Det var en meget svær beslutning, og alle var de meget imponerede over resultaterne. Der blev endda bestilt bagværk til en mors fødselsdag.

Skolefag som interesse

Eleverne selv været med til at skabe indholdet af valgfagene, og de har dertil selv ønsket, hvilket valgfag de ville deltage i. På denne måde er det rigtig spændende at se, hvordan undervisningen og læringen foregår, når det er baseret på elevernes egne interesser, siger Kirsten Bach, der underviser i bagning. "Der er en helt speciel energi hos eleverne", fortæller hun.Feedback

Sidst opdateret

09.03.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson