Spring til indhold

Affaldsindsamling i St. Merløse

Den 24. marts var hele skolen samlet for at deltage i Danmarks Naturfrednings nationale affaldsindsamling. Alle gik forskellige ruter i byen - og nåede vidt omkring.
24.03.2023

Fokus på vores natur

At samle affald i byen handler selvfølgelig om at holde byen ren, men i mindst lige så høj grad, handler det om at vise, hvordan vi bør behandle vores natur. Vi sætter et fokus på, at man skal huske at bruge skraldespande - og ikke smide sit affald i naturen.

"Det er helt tilbage fra før corona, vi sidst samlede affald", fortæller Ole, der er frivillig og hjælper eleverne med at få udstyr, sorteringsspande og ruter på plads for turen. 

 

Det er elevrådet, der har besluttet, at skolen igen skal være med til den årlige affaldsindsamling. Elevrådet er samlet af to repræsentanter fra hver klasse, og de er med til at træffe beslutninger på skolens vegne - blandt andet i dette tilfælde.

Ikke samle det hele

Søndag den 26. marts var den nationale affaldsindsamling i gang, så for at der var noget tilbage til de frivillige indsamlere denne dag, måtte skolen kun samle bestemte steder i byen. Der var dog rigeligt at samle - både cigaretskodder, slikpapir, dåser og flasker.

affald 

 Feedback

Sidst opdateret

12.04.2023

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson